Uddannelsen

I Tranbjerg foregår teoriundervisningen onsdag fra 18.00 til 21.00 i fælleshuset “Æblehaven”, Trankær Vænge 98.                      I Hørning er der teoriundervisning torsdag fra 17.00 til 20.00 i Hørning Idrætscenter.                                                                                       Undervisningen er klassisk tavleundervisning med lærer. Vi øver masser af teoriprøver undervejs, så når du kommer til den “rigtige” prøve, har du stor rutine i hvordan det skal gøres 🙂 Efter 8 teoriaftener er du færdig med teori, og klar til teoriprøve.

1. hjælp kursus er obligatorisk, og du skal i løbet af de første uger gennemføre et kursus, hvis du ikke har et i forvejen. Køreskolen hjælper med at tilmelde dig et godt kursus 🙂
Efter to gange teori skal du en tur på manøvrebane. Du får datoen første teoritime.

Efter tredje teoritime skal du omsider ud og køre bil på rigtig vej. Den første køretime er en tur på landet, hvor du mest skal fokusere på at betjene skolevognen, og vænne dig til være fører af en bil i trafikken.

Resten af forløbet skiftes du imellem at gå til teori og køre bil. Ideen er, at det stof vi gennemgår i teorilokalet, bliver øvet på vej i løbet af ugen op til næste teori. Øvelserne på vej bliver trinvis mere udfordrende, og til sidst er du blevet så dygtig, at du kan køre hvor det skal være 🙂

Lige efter den sidste teoritime skal du en tur på køreteknisk anlæg på Jyllands Ringen.
Derefter kommer teoriprøven. Den foregår på Bautavej i Århus V.

Så snart teoriprøven er bestået, bestiller køreskolen en køreprøve til dig. Den skal helst afvikles efter et par ugers tid, fra tid til anden er der lidt ventetid. Afhængigt af hvor du bor, og hvilken by du relaterer til, kommer du til prøve i Århus, Skanderborg eller i Odder.

Og så kan du stikke kørekortet i lommen, og køre hvorhen du vil 🙂